Hvad er forholdsreglerne for tårnet

A10
en.Installationen af ​​tårnkranen bør udføres, når vindhastigheden på tårnkranens højeste punkt ikke er større end 8m/s.

b.Skal følge procedurerne for opstilling af tårne.

c.Vær opmærksom på valget af hejsepunkter, og vælg hejseværktøj af passende længde og pålidelig kvalitet i henhold til hejsedelene.

d.Alle de aftagelige stifter på hver del af tårnkranen, bolte og møtrikker forbundet til tårnkroppen er alle specielle specialdele, og brugerne må ikke udskifte dem efter ønske.
A11
e.Sikkerhedsbeskyttelsesanordninger såsom rulletrapper, platforme og autoværn skal installeres og bruges,

f.Antallet af kontravægte skal bestemmes korrekt i henhold til bomlængden (se relaterede kapitler).Inden bommen installeres, skal der monteres en 2,65t modvægt på balancearmen.Pas på ikke at overskride dette tal.

g.Efter at bommen er installeret, er det strengt forbudt at løfte bommen, indtil den specificerede balancevægt er installeret på balancebommen.

h.Installationen af ​​standardsektionen og den forstærkede sektion må ikke udskiftes vilkårligt, ellers kan donkraften ikke udføres.

jeg.Den generelle standardsektion kan kun installeres, efter at der er installeret 5 sektioner af tårnkroppens forstærkende standardsektion.


Posttid: Mar-07-2022